Kheema Curry

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien pellen en fijnsnipperen. In wok of braadpan olie verhitten. Ui toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paar minuten zachtjes fruiten. Intussen lamsvlees in dunne repen snijden. Vleesreepjes, kerriepoeder, chilipoeder en djinten toevoegen en al omscheppend zachtjes bakken. Ca. 15 minuten onafgedekt laten sudderen (als je ander lamsvlees neemt wel even met deksel laten sudderen en erwten pas later toevoegen).

Kheema Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kheema Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept