Frambozencoulis

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal evt. de steeltjes van de frambozen. Spoel ze niet, maar wrijf ze (evt) voorzichtig droog schoon. Doe ze in een kom met de suiker en het citroensap. Laat een tiental minuten trekken. Mix kort en duw de puree daarna door een fijne zeef, waar de pitten achterblijven.

Frambozencoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept