Tomaatjes Gevuld Met Panzanella

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer 8 kleine trostomaten en schep het binnenste eruit. Snijd ? komkommer in piepkleine blokjes en snipper een ? rode ui heel fijn. Schep in een kom het binnenste van de tomaten met de komkommer, ui, de broodblokjes, 2 eetlepels fijngehakte basilicum en 2-3 eetlepels olijfolie extra vierge door elkaar en breng dit mengsel op smaak met enkele druppels balsamicoazijn, zout en versgemalen zwarte peper. Laat dit broodmengsel 10 minuten staan. Vul vlak voor het serveren de tomaatjes met de panzanella en garneer met een klein blaadje basilicum.

Tomaatjes Gevuld Met Panzanella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept