Aubergine- Kikkererwtenschotel

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui en de knoflook in de olie. Voeg de paddestoelen toe en laat even goed bakken. Doe dan de tomaten, tomatenpuree,wijn en oregano erbij. Laat zo′n half uurtje indikken op een zacht vuur. Verdeel de kikkererwten over de bodem van de ovenschaal. Bedek daarna in lagen met de tomatensaus en de aubergine. Maak nu het yoghurtmengsel: Klop yoghurt, eieren, melk en paprikapoeder door elkaar. Giet dit over de aubergine. Maak een mengsel van de geraspte kaas en het broodkruim en bedek de schotel ermee. Bak het gerecht 45-50 minuten in de oven.

Aubergine- Kikkererwtenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwtenschotel met paddenstoelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtenschotel met pijlinktvis, tomaat & basilicum
Bekijk recept
Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse kikkererwtenschotel
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept