Inky Pinky Uit Schotland

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-vermeng bloem met zout en peper en wentel de poelet erdoor -verhit olie en helft van boeter in pan en bak poelet aan alle kanten mooi bruin -voeg rest van boter bij en fruit ui goedgeel -schep plakjes wortels door vlees -en doe ook de azijn, suiker, citroenmilissepoeder, venkel en kruidnagel bij -schink hete bouillon over vlees en laat met deksel op pan langzaam gaar worden -doe dan de ham erbij -vermeng de bloem met 8 eetlepels koud water en verdik kooknat met dit papje -laat het bloem even gaar worden en maak verder op smaak met aromat, zout en peper.

Inky Pinky Uit Schotland is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

DOEDELZAKSTOOF (Schotland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hash Uit Schotland
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fish Tobermory (Schotland, Visfilet Op Spinazie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schotland:Cock-a-leekie
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept