WATAMU LOBSTER

2
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop mayonaise, yoghurt, cognac, ketchup, citroensap, zout en peper op en doen in koelkast.
  • 2 Doen kreeften in een grote pan met kokend water met zout en dek af en kook voor tien minuten.
  • 3 Laat lobsters wat afkoellen tot ze hanteerbaar zijn.
  • 4 Kraak de zellen van kreeften met de achterkant van een koksmes en haal het vlees eruit.
  • 5 Doe het kreefte vlees in een kom en doen ook in koelkast. (deze cocktail zou ook vooraf tot op deze stadium voorbreid kunnen worden) EN VERDER
  • 6 Halveer de mangos door ze met een mes in lengte door te snijden tot bij de pit en dan van pit halen.
  • 7 Maak balletjes van de mango heften met een meloen-steker.
  • 8 Doe meloen bij kreeftenvlees met de selderij, gesneden witlof en stukjes lentenui en meng goed.
  • 9 Doen deze mengsel in twaalf gekoelde kleine cocktail glazen. 1
  • 0 Verdeel coctailsaus erover en garneer met witlof bladeren aan de kant in cocktail glazen en lenteui op serveerschaal.

WATAMU LOBSTER is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Classic Cheese Fondue
10-20 min -
Bekijk recept
Griekse Garnalencocktail Met Feta (uit De Oven)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept