LINZENPUREE MET GEBAKKEN EIEREN

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de linzen, prei, koreanderzaden, verse koreander en mint, azijn en groentebouillon in pan en kook tot linzen gaar zijn en alle vloeistof is geabsorbeerd.
  • 2 Geur linzenmengsel verder met zout en peper indien nodig.
  • 3 Verdeel linzenmengsel over vier licht ingevette ovenschaaltjes.
  • 4 Maak met de bolle kant van een lepel kuiltjes in het midden van linzenmengsel en breek in elk kuiltje een ei.
  • 5 Bedekt schaaltjes nu elk met een stuk aluminiumfolie en bak in een oven van 180*C voor vijftien minuten of totdat de eieren precies gestold zijn.

LINZENPUREE MET GEBAKKEN EIEREN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crostini met linzenpuree en rauwe ham
18 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschette met linzenpuree
20 min
Bekijk recept
Indiase Linzenpuree (Dhal)
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Linzenpuree Met Tomaat
0-10 min -
Bekijk recept