ZUURKOOL EN ROSTISCHOTEL

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad rollade bruin en gaar.
  • 2 Zuurkool in kom met vork losmaken.
  • 3 Meng pruimen en ketoembaar door zuurkool.
  • 4 Vet ovenschaal in en leg helft van schuurkool in schaal en verdeel paprika ringen eroverheen en verdeel nu andere helft van zuurkool over schaal. EN VERDER:
  • 5 Rollade uit pan nemen en in achtergebleven braadvet wijn en mosterd roeren en verder de jus op smaak brengen met zout en peper.
  • 6 Rollade in plakjes snijden en over zuurkool verdelen .
  • 7 Nu de jus overheen schenken.
  • 8 In kom crème fraîche loskloppen en rosti, olie, zout en peper erdoor roeren.
  • 9 Schaal afdekken met rostimengsel en gladstrijken. 1
  • 0 Maak schotel gaar in 45 minuten bij 200*C.

ZUURKOOL EN ROSTISCHOTEL is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma-rostischotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rostischotel
10-20 min -
Bekijk recept
Snel Klaar Rostischotel
20-30 min -
Bekijk recept
Rostischotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept