Komkommersalade Met Granaatappel

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De granaatappel overdwars doorsnijden. De helften boven een schaal in stukken breken zodat het uitlopende sap opgevangen wordt. De pitten met je vingers losmaken en alle witte schilletjes verwijderen (die zijn bitter) De pitten in de schaal doen. De komkommer schillen en in de lengte doorsnijden. Met een lepel de zaden eruit schrapen en weggooien. De helften weer in de lengte doorsnijden en vervolgens dwars in dunne schijfjes. De ui pellen, in vieren snijden en de kwarten in reepjes snijden. De munt wassen en drogen, de blaadjes afritsen en fijnhakken. Samen met de blokjes komkommer aan de granaatappelpitten toevoegen. Het citroensap, met wat zout en peper erdoor scheppen en de salade ongeveer 1 uur laten intrekken.

Komkommersalade Met Granaatappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept