Gemarineerde Speklapjes

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng ingrediënten voor marinade goed en meng de speklappen erdoor.
  • 2 Laat ze voor tenminste 1 uur marineren op een koele plaats.
  • 3 Laat nu de speklappen goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
  • 4 Bak speklappen voor 4 min aan elk kant op hoog vuur. (Wel uitkijken dat het niet aanbranden)
  • 5 Neem ze uit de pan en roer de aanbaksels los met de marinade, de tomatenketchup en desgewenst een extra scheutje water.
  • 6 Warm speklapjes door in de saus.

Gemarineerde Speklapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept