POT AU FEU

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bieflappen, varkensvlees, mergbeen, 2 uien met laurier en kruidnagels eraan geprik, 2 preien - 2 in grotere stukken gesneden wortel en kruiden in grote casserol.
  • 2 Voeg er water bij zodat het 5 cm boven de vlees staan.
  • 3 Breng aan kook en schep de schuim af.
  • 4 Voeg zout en peper toe en stoof voor 2+1/2 uur.
  • 5 Haal vlees uit casserol en hou die warm.
  • 6 Voeg overgebleven groenten volgens elk eigen kooktijd erbij en maak gaar.
  • 7 Snijd rundvlees in kleiner plakken en snijd de zout varkensvlees in zelfde grote plakken als rundvlees.
  • 8 Rangschik de vlees op een voorverwarmde serveerschaal en verdeel de groenten om vlees heen.
  • 9 Graneer met merg uit mergpijp en serveer saus apart erbij.

POT AU FEU is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pot-au-feu van kip met aardappelpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pot-au-feu met lotte
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
POT-AU-FEU DE LA MER
20-30 min -
Bekijk recept
Pot-Au-Feu (Puchero)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept