Kipburgertje Met Ananas Dadelsalsa

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het kippegehakt in kleine balletjes vormen en bakken in een diepe koekepan met een flinke laag olie, het balletje zakt vanzelf in tot een burgertje en als het bruin is laat het los van de bodem van de pan, dan draaien en de andere kant bakken tot deze bruin is. de burgertjes ff laten uitlekken op keukenpapier, je kunt ze warm houden in de oven of vlak voor gebruik ff oppiepen in de oven.

Kipburgertje Met Ananas Dadelsalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasplankje met dadelsalsa
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstkaasplankje Met Dadelsalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje Met Salsa
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept