Couscous Met Lamsvlees En Abrikozen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsvlees kruiden met ketoembar, paprika poeder en komijn,Aanbakken met 1 teentje knoflook 1 gesneden ui en gaar laten stoven .Het laatste half uur de gewelde abrikozen en 1 gesneden tomaat toevoegen. Groente in een hapjespan aanbakken in de olijfolie met fijngesneden gember en bestrooien met peper en zout.Dit duurt ongeveer 1 halfuur Couscous verwarmen in een beetje olijfolie . De kruiden toevoegen en roeren. Daarna een flinke scheut heet water toevoegen en dit blijven doen tot de couscous gaar is en uitgeweld.Daarna fijgesneden peterselie en zout toevoegen

Couscous Met Lamsvlees En Abrikozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept