Kruidige Rollade Uit De Romertopf

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het zout en suiker mengen en hiermee het varkensvlees aan alle kanten inwrijven. Het vlees 2 uur in de koelkast leggen om het zout ? suikermengsel te laten intrekken. Het vlees afspoelen en droogdeppen. De romertopf met 1 tot 2 eetlepels olie invetten. De zwarte peper, sechuanpeper en korianderzaad mengen en over het vlees strooien. 2 eetlepels olie in de braadpan verhitten en het vlees in 10 minuten aan alle kanten lichtbruin bakken. Het vlees over doen in de romertopf. De knoflookbollen in stukken verdelen en rondom het vlees leggen. De rode pepers en salieblaadjes toevoegen. De romertopf sluiten en in de oven zetten. De oven op 200 graden Celsius zetten en het vlees 30 minuten in het midden van de oven braden. De oven doorschakelen naar 250 graden Celsius en het vlees nog 1 ? uur laten braden. Vlees in plakken snijden en serveren met knoflookteentjes en braadvocht.

Kruidige Rollade Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept