Gepofte Aardappelen Met Romige Paprikavulling

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels 10 minuten. Leg ze elk op een stuk aluminiumfolie, bestrooi ze met zeezout naar smaak en pak ze in het folie. Pof ze in de oven in een uur. Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in stukjes. verhit de roerbakolie en fruit de paprikastukjes 3 minuten, constant omscheppen. Gas uit. Schep de maiskorrels, de cheddar, de creme fraiche en de peper door. Prik in de aardappels om te zien of ze gaar zijn, neem ze uit de oven. Vouw het folie open , snijd de aardappels kruislings in, lepel er wat aardappelkruim uit en schep dit door het paprikamengsel. Verdeel het mengsel over de aardappels. Leg de aardappels terug in de oven en laat ze daar nog 5 minuten gratineren. Afgarneren met de bieslook.

Gepofte Aardappelen Met Romige Paprikavulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met paprikavulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boterhamtaart, Garnalen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boterhamtaart, Garnalen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pollo A La Campesina (kip Op Landelijke Wijze)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept