CANNELLONI

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook canneloni en laat ze uitlekken.
  • 2 Bak in rest van olie gehakt rul en mooi van kleur.
  • 3 Verwarm ossetong erin.
  • 4 Llaat spinazie ontdooi en druk in zeef zoveel mogenlijk vocht eruit.
  • 5 Roer vlees door spinazie met 50g kaas.
  • 6 Maak eierdooiers fijn en voeg ze toe met tomatenketchup, aromat, peper, nootmuskaat en zout naar smaak.
  • 7 Bestrijk een ovenschaal met gedeelte van gesmolten boter.
  • 8 Vul canneloni met vlees-groente-mengsel.
  • 9 Smelt boter en roer er de bloem door en maak bloem gaar(3 min.) 1
  • 0 Doe melk bij totdat een glad gebonde saus ontstaan. 1
  • 1 Roer rest van kaas door met aromat, peper, en zout naar smaak. 1
  • 2 Laat 10 min zachtjes gaar worden (roer in de helft van de tijd de kaas erdoor) 1
  • 3 Giet saus oor canneloni. 1
  • 4 Schep de rest van de gesmolten boter op de kaassaus. 1
  • 5 Bak voor 30 - 40 min bij een temperatuur van 200*C tot het gerecht mooi van kleur en warm is geworden

CANNELLONI is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept