RAVIOLI UIT ROMAGNA

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-druk kwark door zeef en roer er 50g parmezaanse kaas, het eidooier en ei, peterselie en ui door zodat een vrij stevige mengsel ontstaan -breng op smaak met zout peper, noodmuskaat en aromat -leg deeglap op aanrecht en snij grote lap in twee stukkenBewaar een stuk onder doek en snij van de ander stuk deegwaar vierkante stukken van 6 x 6 cm. -leg op elk daarvan een portie van de brood-kwark mengsel -vouw de lapjes diagonaal dicht en druk heel goed de kanten aan -herhaal proces met overige lap deeg -bring in een groete pan veel water met 1 e olie en 1 e zout aan kook en laat daarin na elkaar de ravioli′s erin vallen -schep ze weer uit als ze gaar zijn en gaan drijven -leg ravioli′s in voorverwarmde schaal -smelt de boter, roer daar de rest van de kaas door en giet de boter over de ravioli′s

RAVIOLI UIT ROMAGNA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Peren Met Mascarpone
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept