Runderstoofpot Met Tomaten En Feta

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de runderlappen in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in de tajine. Bak hierin kort het vlees. Voeg dan naar smaak zout, peper, marjolein, basilicum en honing toe. Wees vooral niet te zuinig. Snijd de vleestomaten in dikke plakken (vier per tomaat) en bedek het vleesmengsel hiermee. Verkruimel hierbovenop de feta. Sluit dit geheel af met de deksel en laat een lekkere tijd staan pruttelen. Na een half uur controleren of de boel niet al te hard gaat, evt. temperatuur halveren. Na een uur wordt het echt lekker, maar langer is beter.

Runderstoofpot Met Tomaten En Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept