Vet de cakevorm flink in met boter, bestuif hem met paneermeel, zorg dat de laag paneermeel egaal wordt. Klop het losse paneermeel eruit. Doe alle andere ingredienten, behalve de melk, in een grote kom. Alles goed mengen en zorgen dat er geen klontjes in de suiker blijven zitten. Giet er vervolgens beetje bij beetje de melk bij en roer een glad beslag, dat als stroop van de lepel behoort te lopen. Afhankelijk van de soort bloem die u gebruikt, hebt u 4 - 4 1/2 dl melk nodig om die taaiheid te bereiken. Is het beslag mooi glad, dan laat u het in de vorm lopen en u zet de vorm onderin de voorverwarmde oven. Dan 1 1/2 uur bakken ( 1 3/4 uur voor 2 tegelijk). Even in de koek prikken met een breinaald; als die er droog uitkomt is de koek gaar. Direct uit de oven de koek keren op een taartrooster en uit laten dampen. Na afkoeling in aluminiumfolie pakken en zeker 3 dagen, maar liefst een week laten staan - en dat geeft de kruiden de kans hun geur te laten ontwikkelen.