Hongaarse Kippenboutjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouten aan het gewricht doorsnijden. Paprikapoeder mengen met de helft zout en een beetje cayennepeper. De stukken kip hiermee inwrijven en 15 minuten laten intrekken. Dan de stukken een na een in bloem, dan in losgeklopte eieren en tenslotte in paneermeel wentelen. Frituurolie verhitten tot 170?C en de bouten goudbruin uitbakken gedurende 8 a 9 minuten. Laten uitlekken op keukenrol

Hongaarse Kippenboutjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept