Rostikoek Met Magor (Comb. Van Mascarpone En Gorgonzola)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de pan de boter verhitten, de Rosti toevoegen en bestrooien met zout en peper. De Rosti ca.8 min. bakken, af en toe omscheppen tot hij bruingeel ziet. Het ei schuimig kloppen met de helft van de bosuitjes en dan al roerend over de Rosti uitschenken en tot een koek vormen. Druk hem iets plat en leg de plakjes Magor eroverheen en de bosuitjes. Doe de deksel op de pan en laat het ca. 5 min.zachtjes! bakken tot de kaas gesmolten is. Let op dat de bodem niet te bruin wordt.

Rostikoek Met Magor (Comb. Van Mascarpone En Gorgonzola) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rosti Met Zuurkool
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept