Mosselen In Witte Wijn Met Jeneverbessen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de schoongemaakte groenten fijn. Fruit ze met de geplette jeneverbessen in wat boter. Voeg er de mosselen bij en de droge witte wijn. Kruid ze naar smaak met zout en peper. Laat ze op een hevig vuur mooi openkoken. Serveer ze meteen.

Mosselen In Witte Wijn Met Jeneverbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept