Zoek
Hollandse Tuinkruiden
4
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blaadje lavas (vers)
1/4 tl rozemarijn (gedroogd) of een klein takje vers
1/4 tl dragon (gedroogd) of een paar blaadjes vers
1 tl selderblad (gedroogd) of een 1/2 el vers selderblad
minstens 1 flinke el verse gehakte peterselie
1/2 el bieslook (gedroogd) of een flinke el verse gehakte bieslook
1 afgestreken tl paprikapoeder Hulpmiddelen Zitten er geen uien in je gerecht verwerkt
meng dan ook nog wat fijngestampte gedroogde uienvlokken door je gerecht. Hulpmiddelen - Zitten er geen uien in je gerecht verwerkt
meng dan ook nog wat fijngestampte gedroogde uienvlokken door je gerecht. Voorbereiding Silvo heeft een tijd een heerlijk Hollands tuinkruiden melange op de markt gehad. Helaas wegens gebrek aan belangstelling uit de markt genomen.
Door bovenstaande kruiden aan je gerecht toe te voegen benader je het aardig. Bereidingswijze Wanneer je verse rozemarijn gebruikt vergeet dan niet het takje voor het opdienen te verwijderen.
De gehakte peterselie er pas vlak voor het opdienen door scheppen of overstrooien. Serveertips Bevat het gerecht dat je klaarmaakt snij- spercie- of andere bonen? Doe er dan ook een snufje bonenkruid
Bereiding
Wanneer je verse rozemarijn gebruikt vergeet dan niet het takje voor het opdienen te verwijderen. De gehakte peterselie er pas vlak voor het opdienen door scheppen of overstrooien.
Hollandse Tuinkruiden is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Mosterdvisschotel
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept