Verwijder evt. graten uit de zalm en snijd hem in 4 gelijke stukken. Marineer met sojasaus vermengd met sesamolie en laat staan. Laat de spinazie ontdooien en knijp het uit. Maak de asperges klaar vlgs. instructies op het pak. Warm houden. Stoom de zalm in 5 minuten gaar. Warm de spinazie op met sojasaus vermengd met sherry. Laat het vocht wat inkoken. Verwarm de bladerdeeg bakjes vlgs instructies op het pak. Maak de citroensaus klaar. Snijd de boter in kleine stukjes. Breng het citroensap aan de kook in een klein pannetje en laat het tot de helft inkoken. Roer de boter er beetje bij beetje door tot er een romig sausje is ontstaan. Op smaak brengen met peper en zout. Plaats de bladerdeeg bakjes op twee grote borden en begin met een laag spinazie met daarop een stuk zalm. Leg de asperges mooi op en lepel citroen-boter saus over het geheel. Tot slot wat bieslook erover strooien. Direkt opdienen.
Bladerdeeg Met Zalm, Spinazie En Asperges is een recept van Smulweb.nl