Asperges Met Gesmolten Boter, Eieren En Ham

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in ruim kokend water met een halve tl. zout en de suiker in ca. 15-30 minuten (afhankelijk van de dikte) gaar. Prik met ene vork in het onderste deel om te voelen of de asperges gaar zijn. Smelt intussen de boter zonder hem te laten kleuren. Pel de eieren. Snipper 1 ei fijn en meng de peterselie erdoor. Halveer de andere eieren. Rol de plakken ham op. Laat de asperges uitlekken op een doek, leg ze op een schaal en rasp er wat nootmuskaat over. Strooi het gesnipperde ei met de peterselie als een band vlak achter de kopjes. Leg de halve eieren en de rolletjes ham rondom de asperges. Geef de warme gesmolten boter erbij.

Asperges Met Gesmolten Boter, Eieren En Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept