Oven voorverwarmen op 200C Bladerdeeg ontdooien Perzikken uit laten lekken en in stukjes snijden Gember fijnhakken Kipfilet in stukken snijden en bestrooien met peper en zout naar smaak Boter in de pan verhitten en hierin het uitje glazig fruiten. De lenteuitjes toevoegen en even meefruiten. De kipfilet toevoegen en rondom bruin bakken. Knoflook erboven uitpersen. De kerriepoeder erover strooien. De gember, sambal, perzikken, creme fraiche en de melk erdoor roeren en alles zo′n 2 minuten door laten pruttelen. De vorm invetten. Aanrecht bestuiven met bloem. 6 plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot een ronde lap van ca. 28 cm doorsnede. De vorm bekleden met het deeg en gaatjes in de bodem prikken met een vork. Paneermeel erop strooien en het kipmengsel in de vorm scheppen. De kaas erover strooien. De rest van het bladerdeeg uitrollen tot een lap die iets groter is dan de vorm. Deze op de vulling leggen en de rand dichtdrukken. De bovenkant bestrijken met melk. De taart 1 richel onder het midden van de oven in ca. 30 a 40 min. goud bruin en gaar bakken