Duiveltjesvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in kleine stukjes. Roer de ketchup, ketjap manis, azijn en alle sambals door elkaar. Voeg de nasikruiden toe en roer alles goed door elkaar. Voeg het kleingesneden vlees toe en roer dit goed door elkaar en laat afgedekt ca. 6 uur in de koelkast marineren. Snijd de uien fijn. Verhit de olie en fruit de uien. Voeg het vleesmengsel toe. Bak dit al omscheppend bruin. Zet de warmtebron lager en laat het gerecht met de deksel op de pan ongeveer een half uur sudderen. Voeg eventueel wat water toe. Snij de champignons in plakjes en voeg deze toe en laat het gerecht nog 15 minuten sudderen.

Duiveltjesvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept