Pikante Indonesische Makreel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui, rode peper, en knoflook 5 minuten. Voeg de sambal, salam, limoenblad, citroensap, suiker, ketjap, gemberwortel en zout toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg het blikje tomatenpuree toe en roer goed om. Leg de makreel op de folie en smeer het kruidenmengsel op de makrelen. Sla de aluminiumfolie dicht en leg in een schaal of op de bakplaat in de oven. Laat dit 20 minuten a een half uurtje in de oven garen.

Pikante Indonesische Makreel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept