Ga Ja Mi Chun (Knisperende Vishapjes)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en hak ze daarna grof. Bestrooi de vis met zout. Klop de eieren los. Wentel de vis eerst door bloem en haal hem daarna door het losgeklopt ei. Bak de vis in de olie in ? 5 minuten aan beide kanten mooi lichtbruin. Strooi er halverwege de baktijd beide pepers over en bak ze even mee. Vermeng de sojasaus, rijstazijn en pijnboompitten en serveer dit als saus bij de vis.

Ga Ja Mi Chun (Knisperende Vishapjes) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac
0-10 min -
Bekijk recept
Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac
0-10 min -
Bekijk recept
Vishapjes met garnalen, zalm en tonijn
< 20 min -
Bekijk recept
Verschillende vishapjes
35 min of meer -
Bekijk recept

Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Paddenstoelenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met kalfssaucijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept