Gebakken Koreaanse Vis (Tuigim Saengsun)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lekker met gebakken rijst en (Koreaanse) rettichsalade. Snijd de kabeljauwfilet in gelijke stukken (twee per persoon) en dep ze goed droog met keukenpapier. Hak de bosuitjes fijn. Maal de sesamzaadjes fijn in de keukenmachine en meng de bosuitjes, de sojasaus, versgemalen peper en de sesamolie erdoor. Voeg zout naar smaak toe. Verhit de olie in een koekenpan. Wentel de stukken kabeljauwfilet door het sesammengsel en leg ze meteen in de hete olie. Bak de kabeljauw in circa 10 minuten bruin en gaar. Keer de stukken halverwege.

Gebakken Koreaanse Vis (Tuigim Saengsun) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept