GEHAKT EN KAASPASTEI

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorverhit oond tot 200*C Meng eier, 125 ml melk, suurlemoensap, worcestersous, sout, peper en ui en week die blokkies brood daarin. Voeg maalvleis by en meng goed. Voer boom en kante van oondbak met vleismengsel uit. Bedek vleismengsel met frankfurters of ′bacon′ uit en hou eenkant. Meng kaas, orige melk, knoffel en selderysout en giet oor die frankfurters of ′bacon′stukkies. Strooi bietjie paprika bo-oor. Bak 15 minute onbedek. Verminder temperatuur tot 180*C en bak nog 45 minute onbedek. Lewer 4-6 porsies Sit voor met geurige rys of rysslaai.

GEHAKT EN KAASPASTEI is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelen-kaaspastei
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaaspastei
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongarije: Kaaspastei
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Griekse Kaaspastei
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept