Kersentaart

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (circa 22 cm) , strijk het glad en laat het in de koelkast opstijven. Laat de kersen uitlekken en vang 11/2 dl van het sap op.
  • 2 Week de gelatine in ruim koud water.
  • 3 Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op.
  • 4 Roer het gelatine mengsel door de rest van het sap.
  • 5 Roer de MonChou met een mixer glad en de basterdsuiker erdoor. Roer het gelatine mengsel erdoor.
  • 6 Klop de slagroom stijf en spatel ze voorzichtig door het MonChou mengsel.
  • 7 Verdeel het mengsel over de biscuitbodem en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven, verwijder de rand van de springvorm en verdeel de kersen over de bovenkant van de taart.

Kersentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Zwitserse Kersentaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Zwitserse Kersentaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept