Mosselen Met Trappist

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de mosselen met de Trappist en de kruiden naar smaak op een hevig vuur opkoken (5 a 6′). Snipper intussen de groenten. Fruit ze in wat boter. Zeef het kookvocht van de mosselen en laat tot de helft inkoken. Voeg er de room en de gefruite groenten bij. Kruid de saus naar eigen smaak en giet ze goed heet over de mosselen.

Mosselen Met Trappist is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept