Geblancheerde Snijbiet Met Knoflook

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stelen en bladeren van de snijbiet fijnsnijden. Het sjalotje en de knoflook fijnsnijden. De olijfolie verhitten in een pan. De stelen van de snijbiet in de olie laten stoven, ui en knoflook toevoegen en kort mee laten stoven. Wat water toevoegen en nu ook de bladeren van de snijbiet erbij doen. Kort laten meestoven tot ze gaan slinken. De pan van het vuur halen. Nootmuskaat, zout en peper naar smaak toevoegen.

Geblancheerde Snijbiet Met Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van groene kool Averbodetoast met kaas
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen met honing en limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept