Chinees Vlees In 5 Minuten

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepels olie in een grote pan verhitten. Het vlees daarin met de marinade 5 minuten onder roeren bakken. Op een schaal overdoen en warm houden. Dan in de rest van de olie de tauge snel aanfruiten. Zouten. Samen met de uitgelekte mandarijnen op de schaal met varkensvlees leggen. De sla wassen, terwijl het vlees opstaat. Van de overige ingredienten een sausje maken, over de sla gieten en omscheppen. Bij het vlees serveren.

Chinees Vlees In 5 Minuten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept