Duitsland: Beierse Aardappelsalade

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappeltjes goed wassen (niet schillen), in een pan doen en in water net gaar koken.De olijfolie intussen in een braadpan verhitten. Lente-uitjes en knoflook 2-3 minuten zacht bakken. De dille toevoegen en 1 minuut zacht mee laten bakken.Wijnazijn en suiker toevoegen en de suiker al roerend laten smelten. De pan van het vuur nemen en het mengsel op smaak brengen met zout en peper.De aardappelen afgieten en terwijl ze nog heet zijn begieten met de dressing.Laten afkoelen en voor het serveren met peterselie bestrooien.

Duitsland: Beierse Aardappelsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Kerststol Uit Duitsland
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten (Duitsland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semmelknodel (duitsland - Beieren)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept