Hongaarse Goulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter laten smelten. Vlees snel bruin bakken, Uien erbij fruiten. Peper zout en knoflook 2 min. mee fruiten.Paprika stukjes en stukjes winterwortel toevoegen bloem, goulash kruiden, karwijzaad, majoraan en cayenne peper erover strooien en even goed om scheppen.Tomatenpuree of tomatenblokjes toevoegen en de warme bouillon toevoegen met het laurierblad. Circa 2 a 3 uur zachtjes stoven laten af en toe even doorroeren.Rijst op de gebruikelijke manier koken.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept