Hot Chicken Curry

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien in kleine stukjes, haal de knoflook door de pers en fruit beide aan in hete olie, samen met het gemberpoeder.
  • 2 Voeg daarna de gemalen komijn, koriander en kurkuma toe. Roer goed en laat het nog ongeveer twee minuten meefruiten.
  • 3 Snijd de groene chili in stukjes en voeg deze, samen met de gemarineerde kip, bij de uien in de pan.
  • 4 Zet het vuur daarbij even hoger, zodat de kip dichtschroeit.
  • 5 Zet het vuur weer lager en voeg er de yoghurt en wat water (kokend) aan toe en laat het ongeveer een klein uur pruttelen, totdat alles ingedikt is.
  • 6 Uiteindelijk nog de garam masala toevoegen en og even drie minuten doorstoven.

Hot Chicken Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept