Pittige Indische Rundvleesstoofpot (ook Voor De Slowcooker )

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak hierin in kleine porties het rundvlees snel rondom bruin. Kruid het vlees met zout en peper. Haal het vlees uit de pan. Bak de uien en de knoflook hierin lichtbruin. Voeg de Spaanse peper , een lepel bloem, de ketoembar en kerriepoeder toe en bak even mee. Doe het vlees weer in de pan. Even goed doorbakken. Ketjap, kruidnagelen, azijn, basterdsuiker en laurierblad erbij en zoveel water dat het vlees nog net niet onder staat. Vleesbouillontablet verkruimelen en toevoegen en alles 2 1/2 a 3 uur sudderen. Proeven en eventueel nog wat zout, sambal of ketjap toevoegen en dan.....smullen maar!

Pittige Indische Rundvleesstoofpot (ook Voor De Slowcooker ) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsbout
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels met bokbier
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Stoofpeertjes (slowcooker)
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept