Duiveltjesvlees

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in boter en olie aanbakken. De uien erbij doen en dit alles omscheppend meebakken. De knoflooktenen persen en de plakjes champignons ook bij het vlees doen. Strooi de nasikruiden over het vleesmengsel en roer dit goed door. Daarna de azijn, ketjap, tomaten-ketchup, pindakaas, stroop en de sambal bij het geheel voegen. Als laatste doe je de room en de sojamelk erbij, even roeren en daarna 1 uur zachtjes laten sudderen. Kook in de tussentijd de rijst.

Duiveltjesvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept