Apfelstrudel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bladerdeeg uitrollen,(kan met deegroller) zodat er een groot vlak ontstaat. Belangrijk is dat er geen gaten in het deeg zijn! De vulling in een langwerpige strook op het deeg leggen. De zijkanten van het deg met eiwit bestrijken (zodat het goed blijft plakken), en het deeg dichtmaken, zodat er zich een gesloten rol vormt. De strudel kan met deegresten versierd worden. Het bladerdeeg met een mengsel van eigeel en melk bestrijken.

Apfelstrudel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrudel
45 min Gebak
Bekijk recept
Een Soort Apfelstrudel.
20-30 min -
Bekijk recept
Apfelstrudel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrudel
45 min Gebak
Bekijk recept
Een Soort Apfelstrudel.
20-30 min -
Bekijk recept
Apfelstrudel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept