Schelpen Met Hersenen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de hersenen enkele uren in water weken. Spoel ze nog even na, breng ze in lauw water, laat even koken en giet af. Zet ze terug op in water met de kruiden en laat 10-15 minuten koken. Neem ze uit het water en snijd ze in blokjes. Snijd de tong fijn. Bereid een bechamelsaus, voeg eierdooier, de hersenen en de tong toe. Vul de schelpen met het mengsel. Bedruppel met wat citroensap, bestrooi met paneermeel, leg hier en daar een klontje boter en laat gratineren.

Schelpen Met Hersenen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spiegeleieren van Augier
Bekijk recept
Artisjokbodems met mayonaise en kalfshersenen
Bekijk recept
Artisjokbodem Met Kalfshersenen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Hersenbeignets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept