Kladdkaka (smeuige Chocoladetaart)

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade met de boter. Klop de eieren en suiker poreus en doe dit alles bij elkaar. Mix de bloem met het bakpoeder en doe alles bij elkaar in een beboterde ovenvorm (24). Laat 15 min staan in de oven op 225 graden.

Kladdkaka (smeuige Chocoladetaart) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Kladdkaka
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kladdkaka (Zweedse Kleddercake)
0 min
Bekijk recept