Verhit de boter in de pan en leg hierin de plakjes varkenshaas. Bestrooi de varkenshaasjes nu met peper en zout. Nadat de stukjes vlees zijn aangebraden neemt u ze uit de pan en legt u deze in 4 ingevette ovenschaaltjes. Borstel nu de champignons schoon, snijd deze in plakjes en bak ze aan in het bakvet. Bestrooi ze hierna met wat peper en zout. Voeg de bloem toe aan het hete bakvet en de laat de champignons bakken totdat ze een mooie bruine kleur krijgen. Voeg al roerend het water, de witte wijn en de creme fraiche toe en laat het geheel zachtjes koken. Breng de saus op smaak met de mosterd en de worcestersaus. Giet de saus over het vlees, rasp de Emmentaler er overheen en zet de schaaltjes in de hete oven. Na 12 minuten zijn de varkenshaasjes klaar.
Gegratineerde Varkenshaasjes Met Champignons En Emmentaler is een recept van Smulweb.nl