Zwitsers Kaasfondue

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de fondue naar smaak met geraspte nootmuskaat en peper uit de molen. Als, na het verwarmen de fondue te dun of niet goed gebonden is, bind hem dan met wat maizena, opgelost in witte wijn. Uw fondue is klaar, zet de caquelon op een rechaud en geniet van deze heerlijke Zwitserse specialiteit. Eventueel wat meer Gruyere en wat minder Emmantal (wat pittiger) of met wat kerrie en tabasco.

Zwitsers Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue (zwitsers)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitsers Omelet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept