Mosselen Met Franse Kaasgratin

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mosselen in licht gezouten water tot de schelpen open staan. Hak ondertussen de sjalotjes fijn en meng ze met de kaas, de kruiden en de slagroom. Dompel de tomaten afwisselend in kokend en koud water, ontvel en ontpit ze en snijd ze in reepjes.Neem de mosselen uit de schelpen en bewaar de grootste schelpen voor het gratineren. Doe telkens een mossel in een schelphelft, leg er reepjes tomaat bij en bestrijk alles met de kaascreme.Leg de gevulde mosselen op een bakblik, bestrooi ze met de broodkruimels en gratineer het gerecht bij circa 225 graden in 10 tot 15 minuten in de oven.

Mosselen Met Franse Kaasgratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met spinazie - kaasgratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli-kaasgratin
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept