Zoek
Sint-jacobsmosselen In Kerrieroom
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sjalot
80 gr boter
1 dl droge sherry
10 kleine sint-jacobsmosselen
peper
zout
1 theel kerriepoeder
1 dl
Bereiding
1
Fruit het fijngemaakte sjalotje glazig in een nootje boter, voeg de sherry erbij en laat die 2 minuten koken.
2
Pocheer de schelpdiertjes 1 minuut in de sherry en haal ze uit de pan. Voeg peper, zout, room en kerrie toe en laat de saus tot de helft inkoken.
3
Roer de rest van de boter erdoor en verwarm de mosseltjes in de saus.
Sint-jacobsmosselen In Kerrieroom is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept