Sint-jacobsmosselen In Kerrieroom

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit het fijngemaakte sjalotje glazig in een nootje boter, voeg de sherry erbij en laat die 2 minuten koken.
  • 2 Pocheer de schelpdiertjes 1 minuut in de sherry en haal ze uit de pan. Voeg peper, zout, room en kerrie toe en laat de saus tot de helft inkoken.
  • 3 Roer de rest van de boter erdoor en verwarm de mosseltjes in de saus.

Sint-jacobsmosselen In Kerrieroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept