Nasiballen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Recept Nasiballen | Smulweb.nl   Recept Nasiballen orphan heeft dit recept op 25 november 2002 toegevoegd. Dit recept is

3.395 keer bekeken, 16 x bewaard Print recept Boodschappenlijst Als je nasi maakt, loont het de moeite wat meer te maken dan gewoon, of je gebruikt een restje voor dit recept. Smelt een klontje boter en roer er een schepje bloem door, maak hier een roux van door er een half kopje water door te roeren. Als je van pittig houdt kun je er wat sambal doorroeren. Doe er wat ketjap, zout en peper bij en roer de nasi erdoor. Laat het even goed doorwarmen. Laat de massa dan afkoelen en vorm er ballen van, die je plat drukt en door een losgeklopt ei en daarna door paneermeel haalt. Je kunt ze nu frituren of in de koekepan bakken. Erg lekker!
Voorbereiding
stijd: 0-10 minuten Keuken: Nederlandse keuken Smaak: Hartig Techniek: Frituren Soort gerecht: Borrelhapjes Uit eigen keuken: Nee (i)

Nasiballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasiballen Of Schijven
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nasiballen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Nasiballen Of Schijven
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nasiballen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept