Bak de taarten 20-25 minuten tot een prikker er weer schoon uitkomt. Stort ze na 10 minuten op een taartrooster, trek het papier eraf, en laat ze verder afkoelen.Voor de moussevulling: smelt al roerend de witte chocolade met de slagroom (zoals ik hierboven heb uitgelegd). Roer de eventuele rum of likeur erdoor en giet de vulling over in een kommetje. Laat het afkoelen, en iets opstijven, en klop het vervolgens met een garde licht op. Snijd de beide taarten met een kartelmes in twee lagen. Zodat je dus 4 taartlagen krijgt. Leg 1 laag op een schaal en strijk er 1 derde van de mousse op. Verdeel nu 1 derde van de aardbeienplakjes op de mousse, en leg hierbovenop de 2e taartlaag. Herhaal de procedure, tot de mousse en aardbeienplakjes op zijn. Leg nu de laatste taartlaag erop. Klop de slagroom, met de eventuele rum of likeur, stijf. Spreid nu ongeveer de helft op de boven- en zijkanten van de taart, zodat deze helemaal bedekt zijn met slagroom. Schep de rest in een spuitzak, en spuit decoraties op de taart.
Witte Chocoladetaart Met Aardbeien is een recept van Smulweb.nl