Week de gelatine eerst in koud water, los het daarna op in een 1/2 dl heet water. Laat dit afkoelen maar niet dik worden Roer ondertussen de boter met de suiker en de vanillesuiker schuimig Klop een voor een de eidooiers door tot een luchtige massa is ontstaan Roer de advocaat en de gelatine erdoor Laat dit mengsel even staan tot het de dikte van vla heeft Sla de slagroom stijf en spatel dit door het mengsel Sla de eiwitten stijf en spatel dit ook door het advocaatmengsel Bekleed de cakevorm met aluminiumfolie, laat dit er 5 cm aan de bovenkant uitsteken Bedek de bodem met een laag lange vingers (besuikerde kan naar beneden) Doe hier een laag van het advocaatmengsel overheen Maak op deze manier meerdere lagen, eindig met de lange vingers Laat de taart enkele uren in de koelkast in de vorm opstijven Neem daarna de taart uit de vorm, verwijder het folie en snijd de taart in plakken